Сучасні аспекти дослідження та побутування серпанкового ткацтва - Виткалов, С. (Матеріали до української етнології, 2015)
У статті проаналізовано тематику виступів на І Всеукраїнській науково-практичній конференції в с. Крупове та м. Рівному (11–12 вересня 2015 року), присвячених унікальному виду народної культури – серпанковому ткацтву.