Математическое моделирование динамики процесса фильтрационно-конвективной диффузии в условиях временной нелокальности - Булавацкий, В.М. (Проблемы управления и информатики, 2012)
Виконано математичне моделювання динаміки локально-нерівноважного у часі процесу конвективної дифузії розчинних речовин при двовимірній усталеній плоско-вертикальній фільтрації з вільною поверхнею.