Реоптимизация упорядоченных обобщенных задач о выполнимости - Михайлюк, В.А. (Проблемы управления и информатики, 2012)
При істинності унікальної ігрової гіпотези (UGC) для розв’язання задачі InsOCSP (реоптимізація OCSP при додаванні одного обмеження) існує поліноміальний оптимальний (пороговий) наближений алгоритм. Його апроксимаційне відношення залежить від порогового «випадкового» відношення апроксимації для розв’язання задачі OCSP.