Сравнительный синтез робастных регуляторов для управления кристаллизацией - Суздаль, В.С.; Епифанов, Ю.М.; Соболев, А.В. (Проблемы управления и информатики, 2012)
Проведено порівняльний синтез робастних регуляторів для керування процесом кристалізації. Показано, що метод формування контуру забезпечує значно вищу якість керування і заглушення низькочастотних збурень порівняно з методом змішаної чутливості.