Итерационный алгоритм оценивания параметров фрактального броуновского движения - Бондаренко, В.В. (Проблемы управления и информатики, 2012)
Для часового ряду, що є реалізацією фрактального броунівського руху (ФБР), запропоновано алгоритм оцінювання його параметрів: показника Харста та волатильності. Алгоритм проілюстровано для даних, отриманих за допомогою імітаційного моделювання ФБР.