Оценки стойкости несбалансированных MISTY-подобных схем к дифференциальному и линейному криптоанализу - Яковлев, С.В. (Проблемы управления и информатики, 2012)
Наведено точні оцінки верхніх меж ймовірностей існування нетривіальних диференціалів та диференціальних характеристик, а також (із деякими додатковими припущеннями) лінійних апроксимацій та лінійних характеристик у узагальнених незбалансованих MISTY-подібних схемах. Отримані оцінки дозволяють обґрунтувати стійкість до диференціального та лінійного криптоаналізу в теоретичному та практичному сенсі.