Оптимальный приближенный алгоритм реоптимизации для строгих обобщенных задач о выполнимости - Михайлюк, В.А. (Проблемы управления и информатики, 2012)
При виконанні унікальної ігрової гіпотези (UGC) для реоптимізації строгих узагальнених задач про виконуваність (при включенні довільного обмеження) існує оптимальний наближений алгоритм. Відношення апроксимації цього алгоритму залежить від цілочисельного розриву лінійної релаксації вихідної задачі.