"Як козаки до Туреччини їздили": Міжнародна наукова конференція "Взаємини між Україною та Туреччиною: козацький період (1500–1800 pp.)" - Бачинська, О. (Чорноморська минувшина, 2014)
3-7 листопада 2014 р. в Університеті Сакарія (Туреччина) відбулась Міжнародна наукова конференція «Взаємини між Україною та Туреччиною: козацька доба (1500-1800 рр.)».