Проекти італійця Карла Рокко з благоустрою Одеси (середина XIX ст.) - Феденко, О. (Чорноморська минувшина, 2014)
У статті на основі архівних документів розглядається питання діяльності італійського купця Карла Рокко в Одесі у середині ХІХ ст. Особлива увага присвячена його проектам з благоустрою міста з метою створення більш сприятливих умов для економічного розвитку Одеси.