О стабилизируемости неуправляемых линейных систем - Онищенко, С.М. (Проблемы управления и информатики, 2013)
Аналізується зв’язок між некерованістю та стабілізованістю лінійних систем довільного порядку. Численні приклади ілюструють основні положення статті.