Об интегральной модели поперечных динамических смещений толстого упругого слоя - Стоян, В.А.; Двирничук, К.В. (Проблемы управления и информатики, 2013)
Розв’язано задачу побудови інтегральної залежності функції просторово розподілених поперечних динамічних зміщень точок товстого пружного шару від зовнішньодинамічних навантажень на його граничні поверхні. Отримані результати порівнюються з розв’язком задачі осесиметричної динаміки розглянутого шару, побудованого контурним інтегруванням тривимірних рівнянь Ляме.