Встраивание данных в видео. Часть 1 - Никитенко, Л.Л. (Проблемы управления и информатики, 2013)
Розглянуто перспективні наукові публікації щодо вкраплення цифрових водяних знаків у цифрове відео. Досліджено методи, що використовують параметри існуючих стандартів стиску/кодування; закодовану інформацію, істотну для відновлення відеосигналу; та рух об'єктів у кадрах.