Решение дискретных задач оптимизации с дробно-линейной целевой функцией методом ветвей и границ - Емец, О.А.; Черненко, О.А. (Проблемы управления и информатики, 2013)
Розглянуто точний комбінаторний метод розв’язання задачі дискретної оптимізації з дробово-лінійною функцією цілі. Побудовано алгоритм методу гілок та меж для розв’язання такої задачі.