О вычислении свертки экспоненциальных распределений - Кузнецов, Н.Ю.; Шумская, А.А. (Проблемы управления и информатики, 2013)
Запропоновано рекурентний алгоритм обчислення розподілу суми експоненціально розподілених випадкових величин. Алгоритм можна застосовувати як для різнорозподілених випадкових величин, так і при збігові параметрів деяких випадкових величин.