Построение оценок решений в модели противоопухолевого иммунитета с импульсными возмущениями - Марценюк, В.П.; Багрий-Заяц, О.А. (Проблемы управления и информатики, 2013)
Запропоновано модель протипухлинного імунітету з імпульсними збуреннями щодо популяції проліферуючих клітин. Отримано асимптотичні оцінки розв’язків рівнянь. Оцінки будуються на основі імпульсних диференціальних нерівностей для функцій типу Ляпунова.