Эффективные альтернативы задач принятия решений с нечетким множеством отношений предпочтения - Мащенко, С.О.; Бовсуновский, А.Н. (Проблемы управления и информатики, 2013)
Запропоновано метод розв’язання задач прийняття рішень, в яких ціль особи, що приймає рішення, задається нечіткою множиною чітких відношень переваги. Побудовано функції належності нечіткої множини слабих та сильних ефективних альтернатив, досліджено їхні властивості і взаємозв’язок.