Круглий стіл "Османсько-українські взаємини в Північному Причорномор’ї: козацька доба” 21-22 квітня 2016 р. в Одесі - Бачинська, О. (Чорноморська минувшина, 2016)
21 – 22 грудня 2014 р. в Одеському національному університеті імені І.І. Мечникова відбувся круглий стіл “Османсько-українські взаємини в Північному Причорномор’ї: козацька доба”.