Обрядові страви на кримськотатарському традиційному весіллі (кінець ХІХ – друга половина ХХ ст.)
Стаття присвячена вивченню ритуальних злакових та м’ясних страв, що представлені в кримськотатарському традиційному весільному обряді. На базі опублікованих джерел та польових досліджень автора поданий огляд ритуалів, пов’язаних із приготуванням, розподілом та вживанням обрядової їжі....
Збережено в:
Дата: | 2008 |
---|---|
Автор: | Соболєва, О.В. |
Формат: | Стаття |
Мова: | Ukrainian |
Опубліковано: |
Інститут сходознавства ім. А. Кримського НАН України
2008
|
Назва видання: | Сходознавство |
Онлайн доступ: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/20775 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
Цитувати: | Обрядові страви на кримськотатарському традиційному весіллі (кінець ХІХ – друга половина ХХ ст.) / О.В. Соболєва // Сходознавство. — 2008. — № 44. — С. 102-123. — Бібліогр.: 17 назв. — укр. |
Репозитарії
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of UkraineСхожі ресурси
-
Формування Стрийського цвинтаря у Львові (друга половина ХVII — кінець ХІХ ст.)
за авторством: Харчук, Х.
Опубліковано: (2012) -
Формування Городоцького цвинтаря у Львові (друга половина ХVII – кінець ХІХ ст.)
за авторством: Харчук, Х.
Опубліковано: (2013) -
Горщик у культурі харчування українців (кінець ХІХ – перша половина ХХ ст.)
за авторством: Щербань, О.В.
Опубліковано: (2011) -
Торгові товариства Харківської губернії (друга половина ХІХ – початок ХХ ст.)
за авторством: Скиданова, А.
Опубліковано: (2008) -
Снігоборотьба на залізницях Росії (друга половина ХІХ – початок ХХ ст.)
за авторством: Потапенко, Л.Л.
Опубліковано: (2009)