О проблеме стабилизации стохастических дифференциально-функциональных уравнений с импульсными марковскими возмущениями и постоянным запаздыванием. Часть 2 - Мусуривский, В.И.; Ясинский, В.К. (Проблемы управления и информатики, 2014)
Розглянуто проблему стійкості за першим наближенням стохастичних диференціально-функціональних рівнянь з імпульсними марковськими збуреннями і постійним запізненням. Ця система повинна мати властивість асимптотичної стійкості за ймовірністю та забезпечувати наперед задану оптимальність перехідного процесу.