Методы комплексного анализа идентификации параметров квазиидеальных процессов в нелинейно двоякослоистых пористых пластах - Бомба, А.Я.; Гладкая, Е.Н. (Проблемы управления и информатики, 2014)
На основі синтезу числових методів квазіконформних відображень та сумарних зображень у поєднанні з декомпозицією області за методом Шварца розроблено метод розв’язання нелінійних модельних задач теорії комплексного квазіпотенціалу для нелінійно двошаруватих криволінійних областей за умов ідентифікації параметрів (коефіцієнта провідності, характерних значень потенціалу на еквіпотенціальних лініях розділу шарів і витрат через ділянки границі, обмежені лінями течії, що розділяють шари).