Сильная разрешимость и сильная допустимость нечетких линейных систем неравенств - Емец, О.А.; Емец, А.О. (Проблемы управления и информатики, 2014)
Отримано критерії сильної допустимості і сильної розв’язності нечіткої лінійної системи нерівностей в п’яти сенсах: чіткому, квазічіткому, напівнечіткому, квазінечіткому, нечіткому.