О проблеме стабилизации стохастических дифферециально-функциональных уравнений с импульсными марковскими возмущениями и постоянным запаздыванием. Часть 3 - Мусуривский, В.И.; Ясинский, В.К. (Проблемы управления и информатики, 2015)
Розглянуто проблему стабілізації стохастичних дифереціально-функціональних рівнянь з імпульсними марковськими збуреннями та постійним запізненням. Ця система повинна мати властивість асимптотичної стійкості за ймовірністю та забезпечувати наперед задану оптимальність перехідного процесу.