Числова магія в народній медичній культурі населення Слобідської України в XIX - на початку XX століття - Швидкий, С. (Матеріали до української етнології, 2011)
У статті досліджується магія чисел у народній медичній культурі населення Слобідської України в ХІХ – на початку ХХ ст.