Хлібні вироби в традиційній культурі поліщуків Зарічненщини: традиція і сучасність
У статті розглядається використання хлібних виробів у чинах матеріальної та духовної культури мешканців тієї частини Середнього Полісся, що межує із Західним Поліссям та Білоруссю. Аналізується сировинна база для хлібопечення на окресленій території, наводяться технологічні пекарські прийоми. Описує...
Збережено в:
| Дата: | 2011 |
|---|---|
| Автор: | |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | Ukrainian |
| Опубліковано: |
Iнститут мистецтвознавства, фольклористики та етнології iм. М.Т. Рильського НАН України
2011
|
| Назва видання: | Матеріали до української етнології |
| Теми: | |
| Онлайн доступ: | https://nasplib.isofts.kiev.ua/handle/123456789/207961 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
| Цитувати: | Хлібні вироби в традиційній культурі поліщуків Зарічненщини: традиція і сучасність / С. Ципишев // Матеріали до української етнології: Зб. наук. пр. — К.: ІМФЕ ім. М.Т. Рильського НАН України, 2011. — Вип. 10(13). — С. 147-153. — Бібліогр.: 27 назв. — укр. |