Вивчення мікрофлори насіння сої як одного з ймовірних факторів розповсюдження Bradyrhizobium japonicum

Наведено результати вивчення наявності бульбочкових бактерій сої в складі епіфітної та ендофітної мікрофлори насіння сої різних сортів. Ризобій сої не виявлено на поверхні та в глибоких шарах насіння сої. Мікробіота насіння сої досліджених сортів представлена кількома морфологічними типами бактерій...

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Дата:2007
Автор: Крутило, Д.В.
Формат: Стаття
Мова:Ukrainian
Опубліковано: Інститут мікробіології і вірусології ім. Д.К. Заболотного НАН України 2007
Назва видання:Сільськогосподарська мікробіологія
Теми:
Онлайн доступ:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/20800
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Назва журналу:Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Цитувати:Вивчення мікрофлори насіння сої як одного з ймовірних факторів розповсюдження Bradyrhizobium japonicum / Д.В. Крутило // Сільськогосподарська мікробіологія: Міжвід. темат. наук. зб. — Чернігів, 2007. — Вип. 6. — С. 84-91. — Бібліогр.: 13 назв. — укр.

Репозитарії

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Опис
Резюме:Наведено результати вивчення наявності бульбочкових бактерій сої в складі епіфітної та ендофітної мікрофлори насіння сої різних сортів. Ризобій сої не виявлено на поверхні та в глибоких шарах насіння сої. Мікробіота насіння сої досліджених сортів представлена кількома морфологічними типами бактерій та грибів, кількість яких залежить від тривалості зберігання насіння.