Вивчення мікрофлори насіння сої як одного з ймовірних факторів розповсюдження Bradyrhizobium japonicum
Наведено результати вивчення наявності бульбочкових бактерій сої в складі епіфітної та ендофітної мікрофлори насіння сої різних сортів. Ризобій сої не виявлено на поверхні та в глибоких шарах насіння сої. Мікробіота насіння сої досліджених сортів представлена кількома морфологічними типами бактерій...
Збережено в:
Дата: | 2007 |
---|---|
Автор: | |
Формат: | Стаття |
Мова: | Ukrainian |
Опубліковано: |
Інститут мікробіології і вірусології ім. Д.К. Заболотного НАН України
2007
|
Назва видання: | Сільськогосподарська мікробіологія |
Теми: | |
Онлайн доступ: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/20800 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
Цитувати: | Вивчення мікрофлори насіння сої як одного з ймовірних факторів розповсюдження Bradyrhizobium japonicum / Д.В. Крутило // Сільськогосподарська мікробіологія: Міжвід. темат. наук. зб. — Чернігів, 2007. — Вип. 6. — С. 84-91. — Бібліогр.: 13 назв. — укр. |
Репозитарії
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of UkraineРезюме: | Наведено результати вивчення наявності бульбочкових бактерій сої в складі епіфітної та ендофітної мікрофлори насіння сої різних сортів. Ризобій сої не виявлено на поверхні та в глибоких шарах насіння сої. Мікробіота насіння сої досліджених сортів представлена кількома морфологічними типами бактерій та грибів, кількість яких залежить від тривалості зберігання насіння. |
---|