Синтез импульсных управлений при фазовых ограничениях - Куржанский, А.Б. (Проблемы управления и информатики, 2016)
Розглянуто задачу синтезу керувань у лінійних системах, в класі імпульсних керувань при обмеженнях на фазові координати та невизначеності в системі.