Пріоритети збереження культурної спадщини етносу в контексті міжкультурних взаємовпливів та глобалізації - Чуркіна, В. (Матеріали до української етнології, 2012)
У статті аналізуються пріоритети збереження культурної спадщини етносу, які є змістовними компонентами діалогу культур в умовах глобалізації.