Фольклористичний аналіз літературного твору: методологічний аспект - Вовк, М. (Матеріали до української етнології, 2012)
У статті проаналізовано проблему фольклористичного аналізу літературного твору в контексті семіотичного підходу. Подано характериcтику процесу інтерпретації літературних текстів у межах інформаційно-семіотичної концепції культури. Автор обґрунтовує думку про те, що такий підхід забезпечить активізацію науково-пошукової діяльності майбутніх фольклористів-дослідників.