Народне віршування: жанрова специфіка - Бобровницька, Н. (Матеріали до української етнології, 2012)
У статті порушено проблему специфіки народного віршування. Здійснено практичну спробу виявлення особливостей метрики, ритміки, рими та строфіки окремих жанрів народної поезії.