Теория и методы построения системы модулей модифицированной совершенной формы системы остаточных классов - Касянчук, М.М.; Николайчук, Я.М.; Якименко, И.З. (Проблемы управления и информатики, 2016)
Розглянуто теоретичні основи та методи пошуку системи модулів модифікованої досконалої форми системи залишкових класів для зменшення обчислювальної складності.