Житло як основа життєдіяльності населення Чернігово-Сіверщини - Герасько, М. (Матеріали до української етнології, 2016)
У статті розглядається традиційне будівництво та інтер’єр житла на Чернігово-Сіверщині (друга половина ХVІІІ – середина ХІХ ст.).