Модели систем обслуживания-запасания с рандомизированной политикой пополнения запасов - Меликов, А.З.; Пономаренко, Л.А.; Багирова, С.А. (Проблемы управления и информатики, 2016)
Запропоновано моделі систем обслуговування-запасання із рандомізованою політикою поповнення запасів і нетерплячими витратними вимогами, які можуть утворювати чергу скінченної або нескінченної довжини. Розроблено точний і наближений методи для визначення характеристик таких систем при використанні запропонованих політик поповнення запасів.