Систематизация балансных двухтактных усилителей постоянного тока по критерию входного сопротивления - Азаров, А.Д.; Гарнага, В.А. (Проблемы управления и информатики, 2016)
Аналізуються двотактні підсилювачі постійного струму з внутрішніми балансними зворотними зв’язками. Розглянуто систематизацію зазначених пристроїв за критерієм вхідного опору. Наведено схеми ППС з низьким, середнім, високим і надвисоким вхідними опорами. Виконано комп'ютерне моделювання малосигнальних характеристик і наведено порівняльний аналіз отриманих результатів. Дано рекомендації щодо вибору конкретних схем ППС залежно від параметрів датчика вхідного сигналу.