Шлях Кави до України - Полторак, В. (Чорноморська минувшина, 2023)
Рецензія на книгу: Нечитайло, П. 2022. Османська кав’ярня в Кам’янці-Подільському. І: Польові роботи, керамічний посуд, люльки. Превентивна археологія в Україні, 1. Київ; Кам’янець-Подільський: ОАСУ, 296 с.