Усовершенствование контура регулирования мощности газовой турбины когенерационной энергетической установки в условиях изменения качества топлива - Тарахтий, О.С. (Проблемы управления и информатики, 2017)
Проведено аналіз впливу зміни низької теплоти згорання палива на динамічні характеристики когенераційної енергетичної установки. Вдосконалено контур регулювання потужності ГТУ шляхом введення додаткового сигналу за похідною температури газів на виході камери згорання. Представлено результати комп’ютерного моделювання.