Кропивницький vs Єлисаветград: новітні змагання за ідентичність - Малик, І. (Матеріали до української етнології, 2017)
У статті йдеться про особливості впровадження Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки» на Кіровоградщині. Стверджується, що виконання Закону на місцях може стати для представників суспільних наук дослідницьким полем з вивчення сучасних проблем ідентичності.