Регіонально-локальні риси народних весільних головних уборів подільських українців - Іваневич, Л. (Матеріали до української етнології, 2017)
У статті на основі аналізу відомих і маловідомих праць та музейних фондових колекцій висвітлюється проблема дослідження регіональних особливостей традиційних весільних головних уборів подолян ХІХ – першої половини ХХ ст. Уперше подається характеристика народних весільних головних уборів українців усіх субрегіонів Поділля.