Об определении правой части линейного уравнения колебаний упругой пластины - Гулиев, Г.Ф.; Сейфуллаева, Х.И. (Проблемы управления и информатики, 2017)
Розглянуто обернену задачу з визначення правої частини лінійного рівняння коливань пружної пластини. Задачу зведено до задачі оптимального керування, досліджено функціональну диференційовність і отримано необхідні і достатні умови оптимальності.