Сравнительный анализ генераторов псевдослучайных битовых последовательностей - Мандрона, М.Н.; Максымовыч, В.М. (Проблемы управления и информатики, 2017)
Здійснено порівняльний аналіз характеристик генераторів псевдовипадкових бітових послідовностей на основі модифікованого адитивного генератора Фібоначчі і генератора на основі R-блока. Досліджено періоди повторення, статистичну безпеку, швидкодію, складність побудови та обсяг ключової інформації (довжину ключа).