Регуляторні платформи як інструмент підвищення інноваційної активності в ЄС та Україні (стенограма доповіді на засіданні Президії НАН України 16 липня 2025 р.) - Устименко, В.А. (Вісник НАН України, 2025)
У доповіді наведено актуальні результати фундаментальних і прикладних досліджень, спрямованих на підвищення рівня інноваційності економіки України, його інституційне забезпечення в контексті евроінтеграційних процесів, що відбуваються в країні. Під цим кутом зору розглянуто регуляторні платформи як точки зростання економіки та фактори сприяння впровадженню сучасних технологій, цифрових інструментів у модель прийняття управлінських рішень, бізнес-процеси, сферу надання публічних послуг тощо.