Приближенные алгоритмы выделения трендов в задачах финансовой разведки. Часть 1. Моменты появления элементов финансового потока известны точно - Идрисов, Ф.Ф. (Проблемы управления и информатики, 2017)
Розглянуто наближені алгоритми оцінювання трендів в задачах фінансової розвідки. Досліджено випадок, коли моменти появи елементів фінансового потоку відомі точно. Вивчено статистичні характеристики отриманих оцінок.