Міжнародна конференція з нагоди 200-річчя розвитку фольклористичної науки - Мушкетик, Л. (Матеріали до української етнології, 2019)
Міжнародна наукова конференція «Українська фольклористика: витоки, здобутки, перспективи», організована Інститутом народознавства Національної академії наук України за підтримки та сприяння Львівської обласної держадміністрації. Міжнародна конференція, приурочена до 200-річчя розвитку фольклористичної науки обласної ради та Львівського історичного музею, відбулася у Львові 7–8 листопада 2019 року. Захід було приурочено до славетної дати – 200-літтю розвою української фольклористичної науки. Цей відлік формально розпочато від виходу першого друкованого фольклорного збірника «Опыт собрания старинных малороссийских песней» (1819) М. Цертелєва.