Стародубщина: з історії сучасного українського культурного руху - Роздобудько, І. (Матеріали до української етнології, 2019)
Стаття написана на основі матеріалів спостережень автора та його краєзнавчих досліджень. За результатами моніторингу регіональної періодичної преси, спеціалізованих інтернет-форумів з історії та культури Стародубщини досліджується відродження та поступове згортання українського культурного руху в цьому регіоні.