Представление решений линейных систем с дробными производными Римана–Лиувилля, Капуто и Миллера–Росса - Чикрий, А.А.; Матичин, И.И. (Проблемы управления и информатики, 2008)
Розглянуто неоднорідні лінійні системи диференціальних рівнянь з класичними дробовими похідними Рімана–Ліувілля, регуляризованими дробовими похідними Капуто і дробовими похідними Міллера–Росса. За допомогою перетворення Лапласа одержано представлення розв’язків таких систем через матричні функції Міттаг–Леффлера у вигляді аналогів формули Коші при довільних вимірних за Лебегом обмежених функціях часу у правій частині. Ці співвідношення є ключовими при розв’язанні відповідних задач математичної теорії керування і теорії динамічних ігор.