К вопросу о стойкости стегосистем к обнаружению факта передачи скрываемых сообщений для двух частных случаев - Задирака, В.К.; Никитенко, Л.Л. (Проблемы управления и информатики, 2008)
Розглянуто два окремі випадки побудови стійких стегосистем. Для теоретично-інформаційної моделі стегосистеми побудовано досконалу стегосистему. Для ймовірнісної моделі стегосистеми розглянуто особливий випадок, коли порушнику невідомі контейнери, що використовуються.