Оновлений Донбас - Шевченко, Л.А. (Український історичний журнал, 1988)
Рецензія на книгу: Страною возвеличенньїй Донбасе: Очерки І Сост. 3. Г. Лихолобова; Редкол.: 3. Г. Лихолобова (пред.) и др. Донецк: Донбасе, 1987.— 271 с., 12 л. ил.