Урочисті збори, присвячені 100-річчю з дня народження Е.І. Квірінга - Ганжуров, Ю.С. (Український історичний журнал, 1988)
13 вересня 1988 р. в Інституті історії партії при ЦК Компартії України відбулись урочисті збори, присвячені 100-річчю з дня народження видатного діяча Комуністичної партії, професійного революціонера Еммануїла Іоновича Квірінга.