З історії міжнародного руху антифашистської солідарності - Чернявський, Л.С. (Український історичний журнал, 1988)
Рецензія на видання: Антифашистская солидарность в годьі второй мировой войньї, 1939—1945 Авт. кол. : А. Н. Шлепаков и др. Киев : Наук, думка. 1987.— 336 с.