В інтернаціональній єдності - сила - Мінгазутдінов, А.Ф. (Український історичний журнал, 1988)
Рецензія на видання: Н. К. Петрова. Интернациональньїе связи рабочего класса СССР. М. : Мьісль, 1987. — 251 с.