Проблеми історичної науки в світлі ХІХ Всесоюзної партійної конференції (Український історичний журнал, 1988)
Проблеми історичної науки в світлі рішень XIX партконференції продовжують знаходитись в центрі уваги істориків республіки. В цьому номері вміщені відповіді на питання, зв’язані з перебудовою історико-партійної науки.